Wat is SportClubz?

SportClubz heeft een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die geschikt is voor sportverenigingen. In de website van SportClubz zitten alle functionaliteiten die een sportvereniging nodig heeft. Zo kun jij eenvoudig leden, fans of aanhang voorzien van het laatste nieuws, uitslagen van een team toevoegen, wedstrijdverslagen toevoegen of foto's per team toevoegen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functionaliteiten die in de website zitten.

Aantal functionaliteiten op een rij:

Vinkje Teampagina’s aanmaken.
Vinkje Standen per team toevoegen.
Vinkje Uitslagen per team toevoegen.
Vinkje Speler toevoegen met foto’s en spelers info.
Vinkje Speler van de week; Instellen wie de speler van de week is per team.
Vinkje Mogelijkheid tot het schrijven en publiceren van wedstrijdverslagen met een fotoalbum.
Vinkje Het instellen van een sponsor per team.
Vinkje Een teamfoto per team instellen.
Vinkje Divisies; Instellen in welke divisie een team speelt.
Vinkje Het toevoegen van sponsorlogo’s op de homepage.
Vinkje Overzichtelijke agenda voor de gehele vereniging.
Vinkje Overzichtelijke agenda per team.
Vinkje Nieuwsberichten voor elk team publiceren.
Vinkje Het toevoegen van logo’s van alle clubs.
Vinkje Het opzetten van een rijschema per team.
Vinkje Het toevoegen van een trainingsschema per team.

Demo

Het is natuurlijk het makkelijkste om alle functionaliteiten uit te proberen door middel van een demo. Deze hebben wij uiteraard gemaakt voor jou. Met deze demo kun je zelf artikelen, foto's, uitslagen etc. toevoegen. Je kunt via de achterkant van het systeem inloggen om vervolgens aanpassingen te maken die je op de voorpagina van de demo kunt bekijken. Je kunt dus al uitproberen hoe jouw toekomstige website werkt!