Een website voor je volleybalvereniging?

Heeft je volleybalvereniging of team een website nodig? Is je huidige volleybalvereniging website zwaar verouderd? Dan heeft SportClubz een website voor jou tegen een zeer lage prijs. Hiermee kun je volleybaluitslagen toevoegen, wedstrijdverslagen lezen, foto’s bekijken en nog veel meer. De oplossing voor een volleybalvereniging.

• Toevoegen van uitslagen en de stand
  • Het toevoegen van sponsoren
  • Toevoegen van fotoalbums
  • Aanmaken van teampagina’s
  • Toevoegen van wedstrijdverslagen
  • Eenvoudige beheerbare agenda

De hierboven genoemde functionaliteiten zijn slechts enkele voorbeelden van de grote hoeveelheid functionaliteiten die aanwezig zijn op een SportClubz website. Wil je graag alle functionaliteiten bekijken, klik hier.

Eigen design bepalen

Je wilt natuurlijk een mooi design voor je volleybalvereniging website, hier kun jij ook invloed op hebben. Hoe gaat dit bij SportClubz te werk? SportClubz geeft je een keuze uit 5 design lay-outs. Hierna lever jij de kleuren en afbeeldingen aan die jij op je toekomstige website wilt. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag om een mooi design te creëren in de stijl van je volleybalvereniging.

Interesse gekregen? Met de demo van SportClubz kun je alvast een kijkje nemen hoe jouw toekomstige website werkt. Je kunt hiermee via de achterkant items toevoegen, bewerken en deze vervolgens op de voorkant bekijken.