Een website voor je softbalvereniging?

Kan de website van jouw softbalvereniging niet meer? Of heeft je softbalvereniging nog geen website?  SportClubz biedt de oplossing tegen een lage prijs. Een nieuwe website waar je de laatste uitslagen, standen, en foto’s kunt bekijken! Kom ook nooit meer te laat voor een wedstrijd door de beschikbare agenda. De ideale oplossing voor jouw honkbalvereniging!

• Maak teampagina’s aan
  • Publiceer wedstrijdverslagen
  • Beheer een agenda
  • Voeg uitslagen en standen in
  • Laat je sponsors iets over zichzelf vertellen
  • Maak diverse fotoalbums aan

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele opties die SportClubz biedt. Bekijk hier alle functionaliteiten.

Je wilt natuurlijk wel een mooie website voor je softbalvereniging. Maar hoe gaat dit in zijn werk bij SportClubz? Vooraf maak je een keuze uit 5 design lay-outs. Dan bepaal je welke kleuren en afbeeldingen je in de website wilt hebben. Vervolgens gaan wij een site maken in de stijl van jouw honkbalvereniging!

Klinkt dit goed? Bekijk dan de demo van SportClubz om alvast een eerste indruk van de nieuwe website van jouw softbalvereniging te krijgen.