Een website voor je hockeyvereniging?

Heeft jouw hockeyvereniging of team een nieuwe website nodig? Dateert de website uit de vorige eeuw? SportClubz heeft voor jou een website tegen een zeer lage prijs.
Hiermee kun je wedstrijdverslagen toevoegen, hockey uitslagen bekijken, fotoalbums bekijken en nog meer. Het is voor jouw hockeyvereniging zeer handig en makkelijk!

• Toevoegen van sponsoren aan een team
  • Publiceren van uitslagen en stand
  • Teampagina’s aanmaken
  • Publiceren van wedstrijdverslagen
  • Beheerbare agenda
  • Toevoegen van foto’s met ondersteuning voor meerdere albums

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functionaliteiten die aanwezig zijn binnen een SportClubz website. Wil je alle functionaliteiten bekijken?

Eigen design bepalen

Iedereen wil natuurlijk een mooi design. Hier heb jij ook invloed op voor je hockeyvereniging. Hoe werkt dit bij SportClubz? Je krijgt bij SportClubz van tevoren een keuze uit 5 design lay-outs. Daarna geef je aan wat voor kleuren en afbeeldingen je op je toekomstige website wilt. Hierna hebben wij een eerste opzet en kunnen wij ermee aan de slag gaan om een mooi en levendig design te maken in de stijl van je hockeyvereniging.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt een eerste indruk krijgen van een SportClubz website. Maak kennis met onze werkende demo van SportClubz, hiermee kun je alvast uitproberen hoe alles werkt.