Een website voor je handbalvereniging?

Kan jouw handbalvereniging wel een nieuwe website gebruiken? Of heeft je handbalvereniging nog geen website? Bij SportClubz kun je voor een zeer lage prijs een professionele website krijgen. Bekijk de laatste handbaluitslagen, wedstrijdverslagen en blader door de diverse fotoalbums. SportClubz biedt de oplossing voor jouw handbalvereniging!

• Een eigen pagina per team aanmaken
  • Wedstrijdverslagen publiceren
  • Invoeren van uitslagen en standen
  • Beheren van een agenda
  • Diverse fotoalbums
  • Het toevoegen van sponsoren

Dit zijn pas enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die SportClubz biedt. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Voor je handbalvereniging wil je natuurlijk wel een mooie website. Hoe werkt dit bij SportClubz? Vooraf krijg je bij ons de keuze uit 5 design lay-outs. Na deze keuze geef je aan wat voor kleuren en afbeeldingen je op je website wilt hebben. En dan gaan wij ermee aan de slag om de website in de stijl van jouw handbalvereniging te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens de demo van SportClubz. Zodoende krijg je al een eerste indruk van de toekomstige website van jouw handbalvereniging.