Een website voor je basketbalvereniging?

Zit jouw basketbalvereniging nog niet op internet? Of dateert de website uit de jaren negentig? Maak dan kennis met SportClubz! Wij bieden een professionele website aan voor een heel lage prijs. Zo kun je de laatste uitslagen en de competitiestand direct online bekijken en blader je door de foto’s vanuit je luie stoel!

• Aanmaken van teampagina’s
  • Toevoegen van sponsoren
  • Wedstrijdverslagen publiceren
  • Agenda beheren
  • De uitslagen en standen invoeren
  • Mogelijkheid tot meerdere fotoalbums

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van de vele functionaliteiten die SportClubz biedt. Bekijk hier alle functionaliteiten.

Voor je basketbalvereniging wil je natuurlijk wel een mooie site. Hoe werkt dit bij SportClubz? Je kunt bij ons kiezen uit 5 design lay-outs. Daarna geef je aan wat voor kleuren en afbeeldingen je in de website wilt. Met deze informatie gaan wij aan de slag om een site te maken in de huisstijl van jouw basketbalvereniging!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan een kijkje op de demo van SportClubz. Zo krijg je alvast een eerste indruk van de nieuwe website van jouw basketbalvereniging.